Det är så det går med tid och vackra ömma sår
2017-01-26 @ 02:42:30

 
 
Världen går baklänges. Min magkatarr gräver ett hål rakt igenom mig. Blir så jävla ledsen över dessa förlegade syner som tycks väckas ur is och att ingen reagerar starkare? Varför reagerar inte jag starkare? Känner mig värdelös som inte orkar vara med och kämpa för rättigheter som bör vara så självklara egentligen. Bilden som spreds på sociala medier där Trump som skriver under för anti-abortgrejer, omringad av cis-män var typ det värsta jag sett. Vidrigt. Och nu det här med Ryssland och att våld i hemmet skall rubriceras som "administrativt våld". Ser ni inte vad som händer?
 
Annars då? Känner mig kreativ och otillräcklig och anar destruktiva mönster i fjärran. Försöker motarbeta det genom att hålla mig sysselsatt på ett eller annat sätt. Läser om Hamlet och om entreprenörskap om dagarna och önskar att jag befann mig någon annanstans än här, samtidigt som jag känner att jag behöver mina trygga 32 kvadrat mer än någonsin just nu. Läser Melmoth the Wanderer igen och hoppas i hemlighet att Satan ska dyka upp och köpa min själ. Tjarrrrrå.
 
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Som Nalle phu en gång sa "ju mer man tänker, ju mer inser man att det inte finns något enkelt svar"

Hoppas du vet att det finns folk som bryr sig. Även om alla kanske inte är inom håll hela tiden så finns dom ändå där. Allt blir bättre vare sig man tror det eller ej. Du är en bra individ som jag tror klarar det mesta. Nu ska jag sova godnatt.

Svar: <3<3<3<3<3
Linnéa Gröndalen

2017-01-26 @ 03:31:55

Din kommentar:

Your name sir:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)


Din blogg (så att jag kan svara dig lättare):


Din kommentar: