Once upon a midnight dreary, while I pondered weak and weary
2016-09-28 @ 05:50:55

 
 
Klockan slog nyss över till FEM och här sitter jag och försöker hålla mig vaken, hejsvejs. Hade tänkt dygna så att jag kan få ordning på mina sömnvanor nån gång, får väl se hur det går höhö:P:P Men behöver skriva av mig lite så här kommer det månatliga nattskriveriet:
 
Håller kvar vid sådant som jag borde lämnat för längesedan, ältar gammalt och har så svårt att gå vidare. Är ett djur som inte kan låta någon komma inpå för då bara sparkas jag och slåss tills någon utav oss blir sårad, förlåt för det, alla som känt mig nånsin. Förlåt för att jag inte kan närvara i mina vänners liv hela tiden, är en periodare som finns där ibland och ibland inte. Det är nog helt enkelt bara sådan jag är, och jag har börjat acceptera det. Även om det tar emot. Vill ju hjälpa er bära era bördor, vill finnas där för er hela tiden och kunna säga att allt blir bra till slut. Ingen av er förtjänar att må dåligt för ni är så fina människor allihopa, som bara vill gott. Livet är så jävla orättvist men snälla håll ut.
 
Vill bara bli klar med poängen och kurserna som fattas så att jag kan börja plugga till något som jag faktiskt VILL plugga och får ännu mer ångest av att jag inte ens bestämt mig för vad det är än. Var ju inne på sjuksköterska jättelänge, för det är vad mitt hjärta vill, men den logiskt lagda personen inom mig tycker att jag borde bli typ ingenjör eller tekniker eller något. Och sist men inte minst vill min KREATIVA sida att jag ska följa den ådran och bli typ frilansande concept artist/illustratör inom speldesign. Liksom tre helt olika grejer som jag vill typ lika mycket. Förstå mitt dilemma.
 
Och varje år när det närmar sig höstlovstider så blir jag så ambivalent i mitt mående för throwback to typ fyra år sedan and I still think about it sometimes and yes speaking of ältar gammalt. CAN'T HANDLE.
 
Nu har jag snart skrivit på det här inlägget i en timme, så vi rundar av här. Thank uuu om du läste allt, u da beast <3
 
Tur att Poe fanns och kunde sätta ord på det vackra med melankoli:
 
 
 
 
 

Kommentarer

Din kommentar:

Your name sir:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)


Din blogg (så att jag kan svara dig lättare):


Din kommentar: