I'm on fire behind you
2016-10-31 @ 01:51:00

Huhuhuhej, är hemma igen. Stockis var JETEKUL jag var JETEfull och aaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhh det får man va ibland. Behövde det tror jag:D På fredagen firades Elliot på Anchor, vi åt god mat, konstaterade att jag, Elliot och Jocke känt varandra i snart åtta år!!!!!!!!!! och jag ramlade omkull typ 38247 gånger pga trasdocka när jag är full, så har blåmärken övriALLT.
 
På lördagen gick jag till sci-fi-bokhandeln(<333333) och köpte hmm 1 dexterbok, 1 wowbok, BÄSTA x-files t-shirten<3333 och en skyrimMUGG för ska spela Skyrim nu under veckan och dricka varm choklad ur den (tbt facebookstatus från 2011). Sen mötte jag Elliot och som lät mig turista runt på stan ett tag, köpte en tröjjj och jappp.
 
Sen på kvällen drog vi till Harry B James eller nåt sånt och försökte konversera men gick EJ, så vi drog vidare nånstans, sen minns jag inte mycket mer:) Hamnade till slut på GÖTA KÄLLARE med två personer jag ej kände men det var kul ändå för det spelades blackjack och det vanns och bjöds på öl för pengarna, no complaints.
 
Säger det igen tho: borde finnas alkolås på mobiler:) alles gut xoxo nea grill