Kitkat, bibliotek och Swenströmskas
2016-06-10 @ 20:08:19

 
 
Dagens pris för spontanitet går till ASTRID som imorse ba "hej ska vi hälsa på mare är där om 45", ja tack? Så efter att jag handlat en styck box Casillero del Diablo satt jag i mitt fönster och väntade drömskt på att hon skulle dyka upp. Vi promenerade bort till statsbiblioteket och lånade böcker (med mitt lånekort som spärrats pga så gammalt, wow), Ase of Base plockade på sig kurslitteratur medan jag var omognare och valde skönlitteratur i form av Oscar Wilde.
 
Efter att vi plågat personalen med våra krångliga lånekort gick vi till Swenströmskas och överraskade Marie. Där åt vi dammsugare och drack kaffe och tyckte vi var lite kriminella som tog flera påtårar (hur säger en det i plural ens) tills vi fick reda på att det ingick hur många som helst. Blev utstirrade av två ungar som var där på skolavslutningsfika och satt trettiofyra centimeter ifrån oss när vi pratade om sex och droger och alkohol så det var ändå helt rimligt. Lika rimligt som att den ena tjejens lugg var våfflad (japp enbart luggen), hair goals. Vi blev bjudna på kardemummabakelser men Astrid åt upp min innan jag hann smaka ens, schysst.
 
Därefter styrde vi kajutan mot Ålle (smeknamn för Åhléns) där Astrid skulle köpa kort att ge till någon som tagit studenten (sooo 2014). Hade mkt problem att avväga hur mkt procent spexighet och hur mkt procent seriöshet kortet skulle innehålla. Jag röstade på en bulldog med snabba solbrillor eller en Gustav Klimt-målning, men icke daaa. Själv köpte jag en såndär metallstång som en staplar toarullar på.
 
Bra dag, 10/10 kitkats får den.
 
 

Kommentarer

Din kommentar:

Your name sir:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)


Din blogg (så att jag kan svara dig lättare):


Din kommentar: