And his mind is a beacon in the veil of the night
2016-06-09 @ 11:44:00

 
 
Ohoy hoy comrades!!! Dricker Powerade och äter gårdagens biopopcorn till frukost, life is guddd. Gick på premiären av The Conjuring 2 med Simon, Per och Anders igår, den får 3/5 toasters pga cringe moments och dåliga animationer. Vera Farmiga får 5/5 pga no need to state reasons hihi. Lite knäppt att se henne i en "god" roll efter Bate's Motel dock, Norma <3<3<3 Efter bion spelade vi Mortal Combat och jag ägde alla så jävla hårt är bäst i världen på det mvh JASON
 
Just nu är jag manisk som fan och har 110% energi, är ute och motionscyklar varje dag tills mjölksyran bränner i låren. Kan inte sitta still eller vara inomhus över huvud taget, och det tär på hjärnkontoret kan jag ju konstatera. Enda som får mig lugn är böcker, nu läser jag Not That Kind of Girl av Lena Dunham, älskar älskar älskar. Borde vara obligatoriskt för alla att läsa den, tycker jag. Väntar ivrigt på att Adlibris ska leverera böckerna jag beställde i söndags, KOM IGEEENNNNNnnnn.
 
Det enda jag önskar mig denna sommaren är en typsik SOMMAR med mkt grill ute, bad, öl och vin och late night djupa diskussioner om allt möjligt. Och spela Overwatch tills solen går upp.
 
HEIDOO här har ni spellistan jag lyssnar på atm (obs varnar väldigt 90-tal):
 

 
 
 

Kommentarer

Din kommentar:

Your name sir:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)


Din blogg (så att jag kan svara dig lättare):


Din kommentar: