"In the ghoul-haunted woodland of Weir"
2016-02-03 @ 13:19:00

 
 
Nu för tiden består mitt liv av att bråka med försäkringskassan för att kunna ge mamma ett någorlunda värdigt liv, uppdatera Hemnet och Blocket bostad x 200 per dag, gå på visningar och bli totalt överkörd i budgivningar av kidz och deras rika föräldrar, springa till Tingvalla några gånger i veckan för att ha matematiklektioner, åka buss ett par timmar, hinna med Asta, för att till sist, vid slutet av dagen, sjunka ihop likt en klubbad säl i vardagsrummet. Som en säck ångestpotatis. Tycker detta summerar allt ganska bra.
 
Min diagnos sätter käppar i hjulen för mig i allt jag gör (försöker göra*) och ibland känner jag bara att hur fan klarar du det ändå, Linnéa? Du är nog rätt enastående trots allt, men det är en ju för självkritisk för att inse.
 
Något positivt: häromkvällen kom Per och Anders hit. Simon lagade mat åt dem, sedan spelade vi lite spel och helt out of the blue kommer Anders på den briljanta idén att åka till MYRA! Några kilometer norr om Munkfors ligger det. En liten håla, mindre än Molkom till och med. Varför i hela fridens namn åker vi dit halv elva på kvällen, undrar ni säkert. WELL, där, mitt bland röda trästugor med vita husknutar ligger det ett gigantiskt nedlagt gammalt mentalsjukhus. Har nog aldrig varit mer skraj än då alltså. Sedan kom det några grannar tror vi, som sett att vi smugit runt i närheten, men vi utförde perfect flank genom skogen när de letade efter oss. 10/10 will do again.
 
 
~Dagens outfit~ på en toalett i skolan. Nostalgisk blir en ju. OBS ska göra något åt min hårfärg, nån gång.

Kommentarer

Din kommentar:

Your name sir:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)


Din blogg (så att jag kan svara dig lättare):


Din kommentar: