I'm on fire behind you
2016-10-31 @ 01:51:00

Huhuhuhej, är hemma igen. Stockis var JETEKUL jag var JETEfull och aaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhh det får man va ibland. Behövde det tror jag:D På fredagen firades Elliot på Anchor, vi åt god mat, konstaterade att jag, Elliot och Jocke känt varandra i snart åtta år!!!!!!!!!! och jag ramlade omkull typ 38247 gånger pga trasdocka när jag är full, så har blåmärken övriALLT.
 
På lördagen gick jag till sci-fi-bokhandeln(<333333) och köpte hmm 1 dexterbok, 1 wowbok, BÄSTA x-files t-shirten<3333 och en skyrimMUGG för ska spela Skyrim nu under veckan och dricka varm choklad ur den (tbt facebookstatus från 2011). Sen mötte jag Elliot och som lät mig turista runt på stan ett tag, köpte en tröjjj och jappp.
 
Sen på kvällen drog vi till Harry B James eller nåt sånt och försökte konversera men gick EJ, så vi drog vidare nånstans, sen minns jag inte mycket mer:) Hamnade till slut på GÖTA KÄLLARE med två personer jag ej kände men det var kul ändå för det spelades blackjack och det vanns och bjöds på öl för pengarna, no complaints.
 
Säger det igen tho: borde finnas alkolås på mobiler:) alles gut xoxo nea grill
 
 
 

Stockholmis
2016-10-27 @ 16:10:00

Weowieowieoioo imorgon åker jag till Stockholm och spenderar min Halloween där:D Ska bo på hotell sjäääälvvv, käka hotellfrukost och BARA MÅÅÅ ska jag. Elliot fyller år idag (GZGZ) så ska fira honom på Anchor, blir kult! Ska ta den obligatoriska rundan till SF-bokhandeln också UHUHUHUH:') GLAD HALLOWEEN PÅ ER KOMPIZAR<3<3<3
 
Tbt förra Stockholmsrutten!!::
 

Infinite scroll och öron tillhörande okänt djur
2016-10-27 @ 01:09:00

STOPPA PRESSARNA! Min infinite scroll fungerar as intended igen (tror jag, meddela personalen om något krånglar (obs ska fixa kategorierna snart)) så nu kan man se alla gamla inlägg i arkivet igen tjoho:) Har gått runt och funderat på varför inlägg försvunnit men bloggis har bara visat de senaste 5 inläggen varje månad så ja he he he.
 
Idag hängde jag på stan med BESTIE xD Vi drack kaffe, käkade och kollade kläder. Köpte en stor mysig svart fuskpälsjacka-ish på Röda Korset för 65 spänn. Ser ut som jag går runt med Astas nemesis på mig:D Och ett par öron av okänt djur (katt eller mus IDK???) för fick panik över min icke-existerande halloweenklädsel. Och en tröja med en pizza på cus reasons.