Blivit med lägenhet!
2016-03-21 @ 20:42:09

Nu har det hänt en hel del här på sistone. Först och främst: jag har blivit med lägenhet! En etta på 32kvm i fina Klara i Karlstad. Nycklarna får jag nästnästa torsdag. Fortfarande overkligt!
 
Sedan så har mamma flyttat ut från sjukhuset. Hon bor nu på ett tillfälligt boende tills vi hittar en lägenhet åt henne också. Det är en bra lösning, bättre än vad vi trodde, så vi är nöjda. Igår fixade vi iordning den, städade, satte upp gardiner och köpte blommor. Mamma verkade glad över det! Mest glad var hon över att få träffa Asta igen. Asta fyllde för övrigt tre år för en vecka sedan, gammöl.
 
I övrigt så knatar livet på som vanligt. Vid den här tiden på året saknar jag alltid pappa lite extra. Tänker mycket på honom, farmor och farfar. Att för bara två år sedan så levde alla tre. Och mamma fanns hos mig. Uää, svårt att komma över.
 
 

Black Desert Online
2016-03-05 @ 19:13:00

Detta är hands down det bästa spelet jag någonsin kört, alltså verkligen bästa. Bättre än WoW och allt annat. Trodde aldrig att jag skulle kunna säga det men jo, någon lyckades klå Blizzard (ok, inte så svårt i dagsläget kanske). Alltså jag har inte ens ord att beskriva det. Ett perfekt MMORPG som är en blandning av typ Habbo (pga. housing), WoW, Archage och Farmville, hahaha. Plus tusen gånger enhanced. Dessa bilder är helt oredigerade, screenshots direkt från spelet. Lite från mitt hus och grejer, JUST LOOK AT IT.