Datapinnar
2016-06-12 @ 17:23:13

Igår kom Astrid och Marie till mig och käkade tacos medan jag tvingade dem att lyssna på 90-talsmusik. Efter en stund kom Anders, Sonny och Jesper också! Mkt roligt, förvånansvärt att sju personer kan rymmas på 32 kvm så bra ändå?
 
Jag spådde oss med mina tarotkort och läskigt mkt stämde överens and correlated med varandra, min intuition is ON FIRE I tell ya. Anders förstörde och lagade min dator. Äkta operationsscen ur en film när vi sopade av allt från matbordet i ett enda svep och slängde upp burken, mitt arma hjärta gick sönder wow kan inte ens förklara känslan?? Rädslan?? Men som sagt, Anders lappade ihop den<3 och tur för han det:PppPP
 
Jesper var MVP och erbjöd ett ständigt flow av salta pinnar under hela kvällen, medan Sonny fes och försökte fånga det på film, much appreciated<3 När folk började dra sig följde jag med Marie in till stan för att hjälpa till att äta pommes. Vi satt på en bänk och filosoferade och pratade allvar och sedan spillde jag ut en marshall över mig och went to bed. The end.

Kommentarer

Din kommentar:

Your name sir:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)


Din blogg (så att jag kan svara dig lättare):


Din kommentar: