Midsommar, stream och sexism at its finest
2016-06-26 @ 03:14:16

 
 
Häj bloggis. Igår firade vi midsommar med Simons skejtvänner, det var väldigt kul! Asta var med och var festens mittpunkt och äkta pingla så som hon minglade runt bland alla gäster, hälsade alla välkomna och följde folk till toan. Det badades, spelades kubb och slogs. Äkta midsommar alltså.
 
Har börjat streama också! Igen. Men på riktigt nu daaa. Redan upplevt mer sexism än vad jag gjort under hela mitt liv de senaste 24 timmarna, d nice. Blivit whiteknightad av äkta snälla och goda personer som jag inte ens känner? Det som får mig att fortsätta (+ lite kul att göra trollsen upprörda). Citat "jag vill dra ner dig i källaren och panera dig med min sperma" och "you are ugly why do you stream" =)
 
Aja tar ingen skit e proud independant woman som cherishar her privileges as a GIRL GAMER xD
 
 
 
^Denna midsommarstången är det vackraste jag skådat^
 
 

Palmhuset
2016-06-25 @ 13:20:00

 

Imprisoned
2016-06-24 @ 14:11:08

 
 
Göteborg var fint! Det har sin charm. Fortfarande en Stockholmsperson dock, höhöhö. Körde bil dit och det var typ det roligaste och hektigaste jag varit med om:D Bodde på Gothia Towers och var SÅHÄÄR *visar med fingrarna* nära på att testa The Elevator Ritual men ballade ur efter alla berättelser om det på /r/nosleep.
 
Besökte ju Universeum och det var en motsägelsefull upplevelse. Älskar att vara där och kolla på allting men det är ju i principen inte mer annorlunda än att gå på zoo och liknande? Fängslade djur som finns där för vårat begär.
 
Fotade lite och tänkte att jag låter er kolla på bilderna samtidigt som ni har i åtanke att de är fångar, helt oförmögna att säga sitt om det.