Knight in shining red armor
2016-07-17 @ 22:55:03

 
 
Idag har varit den segaste och jobbigaste dagen på hela sommaren tror jag. Varför vet jag ej. Mormor ligger på sjukhuset igen, tycker så fruktansvärt synd om henne. Typ tredje gången de senaste tre månaderna.
 
Var ute i skogen med Asta och Simon tidigare idag, and that was about it in terms of productive things I did today. Gick och la mig runt åtta förut och somnade men så kom jag på att kylskåpet är tomt och Simon börjar jobba imorgon och jag har hund så var tvungen att handla men känner mest att detta vuxenliv inte är ämnat för mig. Inte idag iallafall. Men så var Marie på Klara och hade bil så hon skjutsade mig till Välsviken:') Such savior, slipper vakna utan frukost imorgon wiho!
 
Nu har jag försökt somna om men blev typ pigg igen, bra dygnsrytm Nea. Så får väl sätta mig och läsa en stund, eller rita något. BYE:)
 
 

I was never insane except upon occasions when my heart was touched
2016-07-15 @ 23:31:18

 
 
Mitt huvud består av Pokémon och monstera-blad just nu. Och vin. Och melankoli. Ska eventuellt anmäla Akademiska sjukhuset till IVO. Härligt det. HEJDO:)
 
 

Confession: längtar till hösten
2016-07-10 @ 14:48:24

 
 
There, I said it:( Är trött på att mitt bebishår i luggen ska lägga sig som stripor i pannan på mig och trött på att det ska klia av värme och trött på att känna mig obekväm i för få kläder. Thank you värmen + patriarkatet, very nice combo 10/10 får ni!
 
Något mer jag är trött på: mitt hår. Är väldigt sögen på att bli mörkhårig igen:) Men vet att jag inte skulle palla behöva färga utväxt hela tiden. Ääääeh får fundera på det där ett tag.
 
 
 
 
Och titta så fint det blivit i köket! Långt ifrån klart då, men vi har iallafall rivit ut de stora stygga bänkarna och hyllorna som stod längs med ena väggen. Sedan flyttade jag bordet från fönstret till sidan sådär som på bilden, blev mer space då. OBS ser bättre ut irl lovar!!!