It goes around the world just LA LA LA LA LA
2016-01-31 @ 00:09:38

 
 
Häj bloggen. Jag har återförenats med mina stjärnsystrar och det var superduper, of cåårse! Vi har spelat Star Stable, kollat på skräckisar, lagat tacos, roadtrippat in till Karlstad och gått på visning och tagit igen 5 månaders deep talk. Mycket välbehövligt, saknar dem redan.
 
En annan släkting har fått åka in till akuten och blivit inlagd och det har känts lite extra i sorgehjärtat. Men hon är piggare och hennes kommentar när jag köpte med en liten chipspåse till henne var: "du kunde inte köpt en större påse?", samma underbara som vanligt.
 
PS. Om någon har en fin etta/tvåa i Karlstads centralare delar, som ni vill bli av med, kan ni väl hojta till. DS.
 
 

Hund + pinne = lycka
2016-01-22 @ 14:12:47


Ny bloggdesign!
2016-01-20 @ 15:51:07

 
 
 
Idag har jag: gått upp 5.30, kommit för tidigt till skolan (den var inte ens upplåst), frusit, haft mattelektion, åkt hem, varit på promenad, slängt ihop en ny bloggdesign, frusit igen, ätit fem clementiner och nu sitter jag här och fryser ännu en gång. Idag kom även Alice och Adina tillbaka från sin jävla backpacker-tripp runt hela jävla världen känns det som, längtar till på måndag för DÅ SKA VI SES TJOHO!
 
Längtar till imorgon as well, för då ska jag till $$$ the bank $$$ och ta steget längre till en bostadsrätt, woho! Nu får en bara vänta på att bostadspriserna går ner lite och att the apartment for me dyker upp. Men innan bankvistelsen har jag min tredje körlektion, det ni. Har ej dött ännu. Är ganska helt okej på att köra bil faktiskt.
 
Tar gärna lite konstruktiv kritik angående bloggdesignen, om ni har någon! SHOOT!
 
 
 
Gammal bild där jag var fin i håret och ej visste vad CA (cultural appropriation) var, fy. PS. Kolla upp det folks!! DS.