Immersive Skyrim
2016-02-04 @ 09:44:00

 
 
Började ju anew på Skyrim igår, som sagt. Tog några screenshots för måste berätta om min spelupplevelse! Cus it's so great!
 
Har massvis med mods (okej, i förhållande till andra så kanske det inte är så många). Kör typ superimmersive gameplay nu, med bland annat Frostfall, Realistic Needs and Diseases, Shelter, Hunterborn m.fl. Är en bosmer archer (som alltid), men har tänkt att försöka försörja mig enbart med hjälp av jägarrelaterade grejer. Jagar renar och björnar för deras skinn, skapar utrustning och väskor i läder som jag sedan säljer, eller använder själv. Det är SÅ mysigt att behöva sätta upp tält på nätterna för annars fryser du ihjäl om det är någorlunda dåligt väder. Du blir hungrig och törstig och måste alltid ha tillgång till proviant, or else you're screwed. Spelet blir som nytt med detta, rekommenderas verkligen om du, precis som jag, är helt lost i Skyrim. 10/10 will do again.
 
 
Har en mod som gör hästarna till dartmoors och liknande. SO CUTE. Mod härifrån.

North from Riften
2016-02-03 @ 15:46:37

 
 
Trots det något deppiga inlägget förut så var idag första gången på länge som jag faktiskt kunde hämta energi från promenaden. Har haft det dilemmat ett bra tag nu, att jag bara blir tröttare och ledsnare när jag är utomhus. Men egentligen så fyller skogen mig med så mycket inspiration, bara mitt humör trendar uppåt, litegrann räcker.
 
Lyssnade på soundtracket till Elder Scrolls Online och bestämde mig för att varva Skyrim på nytt ikväll, med lite vin, tänd brasa och några doftljus. JAPP I'M WORTH IT. Här har ni ett par bilder från skogsturen förut, wiho.
 
 

"In the ghoul-haunted woodland of Weir"
2016-02-03 @ 13:19:00

 
 
Nu för tiden består mitt liv av att bråka med försäkringskassan för att kunna ge mamma ett någorlunda värdigt liv, uppdatera Hemnet och Blocket bostad x 200 per dag, gå på visningar och bli totalt överkörd i budgivningar av kidz och deras rika föräldrar, springa till Tingvalla några gånger i veckan för att ha matematiklektioner, åka buss ett par timmar, hinna med Asta, för att till sist, vid slutet av dagen, sjunka ihop likt en klubbad säl i vardagsrummet. Som en säck ångestpotatis. Tycker detta summerar allt ganska bra.
 
Min diagnos sätter käppar i hjulen för mig i allt jag gör (försöker göra*) och ibland känner jag bara att hur fan klarar du det ändå, Linnéa? Du är nog rätt enastående trots allt, men det är en ju för självkritisk för att inse.
 
Något positivt: häromkvällen kom Per och Anders hit. Simon lagade mat åt dem, sedan spelade vi lite spel och helt out of the blue kommer Anders på den briljanta idén att åka till MYRA! Några kilometer norr om Munkfors ligger det. En liten håla, mindre än Molkom till och med. Varför i hela fridens namn åker vi dit halv elva på kvällen, undrar ni säkert. WELL, där, mitt bland röda trästugor med vita husknutar ligger det ett gigantiskt nedlagt gammalt mentalsjukhus. Har nog aldrig varit mer skraj än då alltså. Sedan kom det några grannar tror vi, som sett att vi smugit runt i närheten, men vi utförde perfect flank genom skogen när de letade efter oss. 10/10 will do again.
 
 
~Dagens outfit~ på en toalett i skolan. Nostalgisk blir en ju. OBS ska göra något åt min hårfärg, nån gång.