Premiären
2016-04-13 @ 12:57:00

 
 
Igår bestämde vi oss för att vi fan inte orkar vänta längre. Så jag och Simon tog med oss en banankartong med 1% av flyttgrejerna (still very tungt) och proppfulla väskor + en hund på bussen in till stan. Väl där gick vår plan A i kras, men vi kom på en plan B ganska omgående. Den innefattade en uppblåsbar madrass från Clas Ohlson. Nödlösning tills det att vi kan frakta en säng från Ikea. Premiären var iallafall bäst. Vi lyssnade på P3 dokumentär om Palmemordet och pluggade matte.
 
Har plockat mer vuxenpoäng de senaste dagarna än vad jag gjort under hela mitt liv dessutom. Tecknat elavtal, hemförsäkring och beställt bredband (FIBER AWWYISS). Heja mig!
 
 

Glimmande nymf, blixtrande öga
2016-04-04 @ 21:07:06

 
 
Nu har jag fått nycklar och hela kitet till lägenheten! Är så lycklig över detta. Imorgon kommer det folk och slipar fiskbensparketten och sätter in nytt golv i hallen, som jag köpte. Vuxenpoäng det.
 
Var på Ikea med Marie häromdagen och köpte lite smått som behövs. Japp, en dracena är behövligt. Alltihopa är så överväldigande och nytt och allting, 2 many intryck 2 handle typ. But it's ok.