Gott nytt år!
2015-12-31 @ 15:23:00

Nu lämnar jag allt elände bakom mig och lovar mig själv att göra allt i min makt för att få ett ljusare och bättre år. Jag ska skaffa mig en egen lägenhet (så fort den rätta dyker upp) och mamma ska snart skrivas ut från sjukhuset och få ett bättre boende. Avslutade 2015 med ett bra slutbetyg i min kurs, som för övrigt var den första kursen jag tagit sedan gymnasiet och det att pappa dog. Tillåter mig själv att vara lite stolt, for once.
 
Firade detta med att köpa en ny skärm till datorn, mkt välbehövligt då det är en spricka i den jag hade innan + sämst i övrigt. Och datorn står bara i vardagsrummet tills vi flyttat, bara så ni vet. Gott nytt år från mig, Simon och Asta!
 

Asta i vinterskrud
2015-12-17 @ 21:47:00

Häromdagen packade jag upp kameran och 2.8:an för första gången på väldigt länge. Objektivet har jag inte rört sedan i somras tror jag, på senaste hästtävlingen. Det börjar klia i fingrarna nu, minst sagt. Längtar så till nästa sommar, när jag har körkort och möjligheten att kunna köra runt till vilka evenemang jag vill. 2016 kommer bli bästa fotoåret någonsin, det har jag bestämt mig för.
 
Hur som helst, här har ni några vintriga bilder på Asta. Vi kan ju iallafall låtsas att rimfrosten är actual snö! På tal om Asta så var vi till veterinären tidigare idag, hon har fått någon klåda. Så nu ska hon käka kortison och medicin i några veckor. Blir mycket leverpastej det, blä.
 

Rutiner!
2015-12-11 @ 14:26:33

Tjoho! Idag gick jag upp innan klockan 13 för första gången på väldigt länge. Och det kändes helt underbart! Vaknade hela klockan ÅTTA imorse, faktistkt. Hade möte i Karlstad tidigt och bussarna går ju så inconvenient så en får åka en timme tidigare jämt. Efter det hälsade jag på mamma och sen åkte jag hem och har nu käkat upp en matlåda. Veganska schnitzlar, potatis och en vegansk tzatsiki jag slänge ihop. Höll på att skriva veganska potatisar. Pluspoäng för matlåda.
 
Nu ska jag alldeles strax städa huset lite, sen om jag orkar/hinner sätta mig och plugga en stund. Kurserna är slut nu efter jul och det är THE BIG EXAMINATION då. Fruktar det lite men känner mig väldigt säker på tyskan ändå. Har planerat in ett par dagar nu i kalendern för det är enda sättet jag får något gjort på.
 
Bjuder på en vintrig bild från 2012 (?) så ni kan längta er ifrån det här vårvädret.