Hallå! Är du där? Hallå? Hallå! Finns det nånting kvar?
2014-09-26 @ 17:57:15

Sitter med foliehatten på, bokstavligt nu alltså. Färgar håret, för ska ut med Mare en sväng sen, och vill ej se ut som en flintis med min utväxt. Idag har vi urnsatt pappa, alltså grävt ner hans urna. Det tog från juni till idag, lite roligt. Hur svårt ska det vara att kremera en kropp liksom. Men skönt att det är gjort nu iallafallalala!
 
Har varit i Kristinehamn under veckan och skedat med mina besties, vandrat runt i det nedlagda mentalsjukhuset och dess källare, spelat Sims och mått så bra som jag bara kan. Lyssnar på Krunis och LÄNGTAR TILL I VINTER då jag ska få se honom live igen, här i lelle Karlstad, waawawawwwww. Så himla perfekt människa, orkar inte.
 

Magsår
2014-09-20 @ 22:41:30

Hade jättetråkigt så gjorde roliga gifar men så började Avatar på fyran nyss, wawawaw har inte sett den sen den gick på bio typ. Tror jag såg den fem gånger då, eller nåt. Den känns dåligt gjord nu )))): FATTA FEM ÅR SEDAN, 2009? Sjukt.
 
Har nya fjädrar i håret iallafall, plus pärlor och lite sånt. ALLT ÄR I SIN ORDNING. Förutom mitt magsår, orkar inte.
 

Yes, I’m gonna roll around you like a cat rolls around the chrysanthemums
2014-09-20 @ 18:35:34

Åhguuud inatt drömde jag värsta drömmen någonsin (efter tre andra jobbiga mardrömmar typ). Det var översvämning i hela världen eller något, och alla befann sig i typ en skola eller något, och man var tvungen att jämna ut vattenivåerna eller något sådant. Så alla skulle spänna fast sig med sitt vattentäta bagage och yadayada som man inte ville skulle skadas under utjämningen, för att sedan vänta på att rummet skulle vattenfyllas så man kunde typ ta sig till den tomma vattennivån eller något.
 
ASKONSTIGT men fy hade sådan panik, för mamma och Asta fick göra detta i ett annat rum, så vi splittrades osvosv. Var så rädd att förlora Asta herreguuud, hon är min bebis på riktigt typ, har världens moderskänslor. Sedan höll inte barrikaderna eller något så vattnet började forsa in överallt, sen blev det krig och Garrosh kom med hela sin Iron Horde och hindrade oss från att återförenas (jag och mamma+Asta alltså, plus miljoner andra människor menmen). Som grädde på moset (SÅ FULT UTTRYCK vem har grädde på moset ens) är jag livrädd för vatten jag ej kan bottna i, så det var en härlig dröm.
 
Hatälskar mina drömmar, det enda spännande jag är med om under ett dygn typ. Höhöehueh. Nu ska jag powernapa litee, sen är det pizza som gäller. Ska tända ljus och rökelser och gömma mig i min pläd resten av kvällen. NOTE TO SELF: vattna blommorna dina bonsaitreed är törstiga.