Bilder från Stockhololm
2014-07-31 @ 21:27:48

Laddar ner Battlefield nu via mitt knakiga nätverk, som jag för övrigt "löste" genom att skaffa en såndär nätverksförälngare som hade en ethernet-port. Har även levlat två nya chars till 90 och gjort mamma förbannad på mig pga jag fiser på henne hela tiden. :-) Annars så mmmmm vet inte riktigt, ha ha ha ha he. Lyssnat på Bloc Party hela dagen verkligen, wowo.
 
 
*stockholm*
 
 
*ful*
 
 
*gott* (förutom att jag fick köttrester i så höll på att spy TWICE)
 
 
*pale blog*
 
 
*nyvaken*
 
 
*träd*
 
 
*sned bild*
 
 
*rea-skor*
 
 
*spionerade på turister*
 
 
*mm gött mä körv*
 
 
*fölk*
 
 
*djup*
 
 
*glömde precis bort hur man skriver den här sporten, shack, schack, chack, shack, tjack*
 
 
 
 
 

Irriterad
2014-07-30 @ 13:38:35

Min magkatarr protesterar av irritation. Vaknade imorse till stationära datorn som inte kunde komma åt internet, trots ansluten och blabla, försökte lösa det via DNS och allt möjligt verkligen men nääää den bara bestämde sig för att sluta samarbeta under natten, apparently. Så jag tappade tålamodet och formaterade om den, och nu fungerar det. Kult, måste installera om ALLTING, det kommer ta hela dagen verkligen.
 
Ah juste, har ghetto-uppkoppling á la nätverksdelning via min Macbook och stationära, för jag har flyttat ner i gillestugan, temporärt under sommaren. För det är jättesvalt här och för att temperaturen i stationära låg above average när jag satt i mitt rum på övervåningen. Nu har den stillat ner sig så det är ju bra. Problemet är att jag inte har en trådlös mottagare i den, och nätverkssladdarna når inte ner. Hihi. Livet. Köpte en skarv igår, men det passade inte ena sladden så får fortsätta med den här lösningen ett tag. Vet inte ens vad jag pratar om, känner mig teknisk men INGENTING FUNGERAR JU SÅ UPPENBARLIGEN INTE. Såhär sur är jag:
 
 
Ganska mysigt här nere ändå, har en ytterdörr precis bredvid mig så jag kan låtsas att jag är utomhus iallafall. OBSSS fetisteven och resten av skrotet till höger i bilden (Helge är min bebi såklart<3<3<3) står bara här pga pappa ville aldrig göra sig av med gamla grejer. Ska åka till skroten med allt någon dag och fixa nytt här nere hade jag tänkt, hehu.
 

Bussigt
2014-07-27 @ 21:25:05

Är on le bus now trololololol, heh skoja. Det är jättefint ute, typ gulrosa himmel och dramatiska moln all over. Så regnar det titt som tätt. Påtal om regn, regnet i Stockholm förut? Taket gav vika för allt vatten så det forsade ner i butikerna, det var ascoolt! Blixten slog ner i huset också. Översvämningar osv. Har iallafall spenderat dagen själv med att shoppa och gå runt och vara spyfärdig pga bakis. Sprang till bokhandeln igen pga kul och köpte en till Warcraft-bok och en concept art-bok kring filmen Brave, hihiho. Bästa köpet typ. HEHDÅ