outlast
2014-01-31 @ 22:00:52

Mina två inavlade vänner är här igen, vi ligger och knör i källaren like old times. Snart ska vi spela Outlast, mjaumjau. Och sedan köra Sims challenges, hihihiho. Har egentligen inget att skriva ville bara posta två fina bilder. Drömmer jobbiga drömmar också, igen. ssssllluuuuttttaaaa
 

angående trångsynta köttätare
2014-01-26 @ 22:48:36

Jag brukar inte orka ge mig in i diskussioner på Facebook längre. Dels på grund utav att det sällan leder någonstans utan att någon börjar med påhopp, dels på grund utav att jag blir så fruktansvärt förbannad på folks okunskap.
 
Men i helgen såg jag en tidigare skolkamrat publicera en artikel gällande vargar och ett utav hans argument till att vargarna borde utrotas var att "starkare elstängsel till boskap leder till högre köttpriser". Inflikade då att högre köttpriser skulle gynna miljön och människan, eftersom efterfrågan på kött skulle minska. Då började han och hans vänner pracka på om att svenskt kött är bra och miljövänligt och allt möjligt, sådant som den typiske köttätaren alltid börjar en argumentation med. Han tänkte absolut inte bli "vegitarian". Frågade varför och fick då en predikan om att protein och vitaminer minsann inte går att få i sig genom grönsaker, och en "köttbete ska jag ha på kvälla så ä dä". Japp, den stavningen.
 
Vid det här laget satt jag och försökte hålla mig för skratt, men presenterade för honom vad som verkligen stämmer. Till exempel att det nästan finns dubbelt så mycket protein i broccoli som i en köttbit och att B12 finns i allt som kommer från jorden. Det enda svar jag fick angående det var att han minsann behövde sina AMINOSYROR. Hallå, det är proteiner. Han påstod även att quorn är ett vegetariskt alternativ som framställs på ett "icke-miljövänligt" sätt. Trodde denne person värnade om alla bondeverksamheter, men han verkade inte medveten om att quorn är gjort på ägg och mjölk. Han avslutade med att säga att han var bästa vän med sin mat.
 
Förlåt för osammanhängande text, men åh vad jag avskyr det mänskliga egot och folks brist på empati. Enjoy your cadaver.
 

woop
2014-01-24 @ 16:37:40

Ska ÄNTLIGEN få se Maries barre (ja jag ville använda det ordet någon gång DON'T JUDGE ME). Ps. det betyder lägenhet ds. Jag och Astrid ska dit och föra lite med vin och fint, sedan ska vi till nyöppningen av Tempel, ska bli intressant. Borde egentligen göra mig iordning men neglectar sådant som vanligt. Imorse spelade jag in Hampus snarkningar, låter som att jag fört ner en mikrofon i helvetets portar. ADIOS!