Katter @ ålderdomshem
2014-02-24 @ 01:50:33

Var och hälsade på min farmor på ålderdomshemmet där hon bor för någon vecka sedan! Alltså deras lägenheter är så himla jättefina? Stort kök, enormt badrum osv. Kan man vara avundsjuk på det? Hursomhelst, det som gör typ hela grejen ännu bättre är att de har två katter där. Oliver och Bosse har jag för mig att de hette, de blev adopterade från ett djurhärbärge i Kristinehamn. Båda två var jättegosiga och sociala dessutom, hiho.
 
 

Visst är livet underbart
2014-02-15 @ 20:31:41

Det enda som gjort mig glad idag: Asta i sitt tikskydd (mensblöja för hundar). Tyvärr har jag ingen bild på det ännu så njut av en vanlig bild utav henne. Nu ska jag sova tills livet ser bättre ut, tjohej.
 
 

Left hand grasps what the body grasps not – le photographe est mort
2014-02-15 @ 13:28:44

Är så sjukligt trött. Ölnatteninnan-trött, inte bakis. SKILLNAD. Gick nämligen till Leprechaun med Marie, Astrid och Astrids fästman igår efter spelningen, vi delade på en kanna Kilkenny. Supertrevligt! Förutom våra bordsgrannar som var snäppet fullare än oss och försökte göra en grej av att vi var bordsgrannar. Tror vi finns med på någon okänd mans Instagram bland annat. Samtidigt som tjejen i deras sällskap satt och viskade "alltså hörrni ni skulle kunna vara deras föräldrar, sluta".
 
Idag är det snöstorm och lördag och jag fick hemlagad vegansk mat i massor av mammas väninna, så glad!