Bra helg
2014-04-21 @ 21:37:00

Alltså, Fry's Chicken Style nånting är så himla underbart gott? Påminner om kyckling men konsistensen och smaken skiljer sig ändå tillräckligt. Stekte dem i chilikrydda och åt med ris och café de paris-sås. Annars så har denna helgen varit jättebra. I fredags fyllde jag ju år vilket jag typ glömde bort. Fick ett litet bonsaiträd och extra klirr i kappsäcken. Har skaffat Skyrim igen, ganska mycket roligare på den nya datorn. Spelar hela tiden ungefär.
 
Imorgon beger jag mig till Krillehöla för att spendera några dagar med de bästa människorna som finns, wehihoihoiho.
 
 
 
 

Der Frühling ist da!
2014-04-11 @ 19:49:00

Vaknade tidigt för första gången på flera månader känns det som. Men det var skönt, för då hann jag ta en promenad med Asta innan vi skulle iväg på farfars begravning. Allt var så fint, solen som kröp fram och lyste upp alla daggdroppar i gräset och de gulagröna knopparna i hängbjörken. Det luktade regn och jord och gräs och vår. Och trots alla tårar idag så känner jag mig lyckligare än på en väldigt lång tid!
 

L.I.F.E.G.O.E.S.O.N.
2014-04-08 @ 02:14:21

Igår kväll när jag steg av bussen i ett öde och dimmigt Molkom var det helt knäpptyst förutom avlägset fågelkvitter. När det var kolsvart ute. Så mysigt, min mage bubblar av vårfjärilar.
 
Har inga bilder som är relevanta så här är några från förra veckan, hehu.