lååååångfredag
2013-03-29 @ 14:41:20

Igår ändrade jag mitt wow till italienska och började spela på en italiensk server, hahahha. Fast det är rätt kul faktiskt, har redan lärt mig massa nya ord osv så TIPS TIPS till er som läser något språk som italienska, franska, tyska eller spanska och spelar wow.
 
Idag ska jag rida en sväng, antagligen städa lite för imorgon kommer släkten och äter påskmiddag osv. Sen på kvällen bär det av till Tims och Niccos födelsedagsfiestaaa, taggar som tusan.

and it's been a while since we went wild
2013-03-28 @ 12:32:00

För en gångs skull DOKUMENTERADE jag min frukost. Som alla de där breakfast instagrams. Har alltid stört mig lite på de där vackert komponerade bilderna på ett bord, rakt uppifrån med mat, böcker och annat trams på. ÄVEN om det är fint oftast, men det är så jävla uttjatat haha.
 
Aja, ecco qua il mio colazione. Soyghurt med müsli, mild apelsinjuice (annars hejhej magkatarr) och gurkmacka. JÄVLIGT GOTT I TELL YA.

naivitet
2013-03-27 @ 22:35:07

Jag skulle vilja göra något jättespontant. Köpa en biljett till Sydamerika, Italien eller något, utan några som helst planer. Bara för att se hur vägen banar för mig. Skaffa mig vänner för livet på andra sidan jorden, arbeta tills fingrarna blöder på en liten inhemsk farm i Kuba, frilansa som webbdesignare, äta apelsiner i Sicilien och allt som kommer däremellan.
 
"Hur kommer du överleva då, om du inte får ett fast jobb eller ett hem?" Alltså, det löser sig. Det gör det alltid. Nu kanske ni kallar mig naiv, det skulle jag också gjort för ett år sedan. Men på sistone har jag insett att naivitet, det är väl inget negativt?