på gång
2013-04-30 @ 12:05:19

Det är så mycket som händer nu. Positiva grejer, för det mesta! Om snart en vecka tar vi husbilen ner till Skåne av alla ställen för att hämta vår nya familjemedlem. En japansk spets på 8 veckor vid namn Asta. Längtar så jag spricker.
 
Har dessutom börjat bygga på en hemsida för min fotografering och webbdesignande. Förhoppningsvis blir det lönande i slutändan!

skäms
2013-04-28 @ 18:54:01

Haha okej, det var den pausen det. Nu wowar jag igen. Måste erkänna att jag har dålig självdiciplin, hehehee.
 
Igår var det ju asfint väder ute, så jag tänkte typ "ÅH smsar adina och hör om hon vill ta en promenad eller nåt" men näää då är hon i hufvudstaden. Så jag begav mig till Konsum på egen hand och köpte vindruvor. Plus en chokladboll som några barn sålde utanför, tyvärr smakade den jävligt konstigt men antar att de blev glada iallafall! Efter det gick jag och satte mig på en solig sten i skogen och läste ett tag hiho.

älgar och mössor
2013-04-26 @ 21:19:30

Hahaha ok förut: var ute i skogen och klev med Lukas, allt var tyst och lugnt och helt plötsligt hör jag hur det börjar braka i skogen en bit bort, ser något och typ utbrister "EN SKENANDE HÄST?!" (ok utbrast inte det, men tänkte HÖGT :@). Sen när den närmar sig ser jag att det är en älg, tror inte den märkte oss för helt plötsligt byter den riktning efter att ha rusat mot oss. Det roliga var att Lukas inte märkte någonting, antar att all mossa och gräs var intressantare.
 
När jag var klar hängde jag i hagen ett tag, alla var superbusiga och min mössa var tydligen jätterolig att leka med. Elins hästar är så himla speciella, och mysiga!